Over ons

Deezlifestyle logo


Deezlifestyle® is dé webshop voor luxe meubels en bijpassende woonaccessoires. Alle items, klein en groot, worden door ons zelf, voor jou, geselecteerd. Ons doel is dat jij het perfecte interieur vindt dat past bij wat je zoekt. Voor elke stijl hebben wij de leukste items zodat jij van jouw huis echt een droomhuis kunt maken.


Jouw meubel niet in onze shop? Wij gaan voor je op zoek!
Kun je in onze shop niet vinden wat je zoekt? Wij denken graag met je mee zodat jij alsnog die tafel of kast van je dromen vindt. Loop je vast met de inrichting van je huis? Stuur ons een berichtje en dan bespreken we samen welke items geschikt zijn voor jouw huis. Wij bieden elke klant de beste service en kwaliteit; met minder nemen wij geen genoegen.


Persoonlijke droom
Eigenlijk is onze droom al uitgekomen: jou, onze klant, blij maken met onze gave producten. Jouw huis kunnen inrichten als echt droomhuis zodat het past bij wie je bent. Onze persoonlijke droom? Die hebben we stiekem nog wel: een huis in het buitenland met eigen zwembad en dichtbij het strand. Met het liefst altijd warm weer: elke avond buiten eten en genieten en relaxen in de tuin. We hebben al een selectie gemaakt van de leukste tuinmeubels uit onze shop. Maar dat zal je niet verbazen.


A reflection of you
Onze slogan: ‘a reflection of you’. Je huis is een weerspiegeling van jezelf. Wie je bent en waar je je fijn voelt. Jouw huis als een echt thuis. Als de inrichting van je huis niet (meer) naar je zin is of je hebt een rommelig huis dan kan je je hierdoor onrustig voelen en het geeft weinig ruimte voor totale ontspanning. Als je spullen om je heen verzamelt waar je blij van wordt, spullen die een verlengstuk zijn van jezelf, dan is jouw huis een happy home.


Geniet van het leven!
Mijn huis is mijn ‘droomthuis’. Nu ben jij aan de beurt. Kijk lekker rond in onze webshop en verzamel de leukste items die mogen verhuizen naar jouw huis. Investeer in mooie spullen waar je heel lang plezier van hebt; jij verdient een huis waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en waar je tot rust komt. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaap- en werkkamer en in je tuin.

Happy shopping: Deezlifestyle, a reflection of you.

Kasten
Stoelen & fauteuils
Tafels
Woonaccessoires
Verlichting
Tuinmeubels
Vloerkleden

Bekijk onze merken hier.