Retour Beleid

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om jouw product retour te sturen.
 • Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet jouw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin jij het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Je dient de gebruiksaanwijzing, de documentatie, de accessoires (moeren, schroeven en sleutels) mee retour te sturen.
 • Het moet in perfecte staat verkeren, zonder vuil, vlekken, stank, verkeerd behandeld of beschadigd te zijn.
  Retourzendingen worden alleen geaccepteerd voor producten die op geen enkele wijze zijn gemonteerd, gebruikt of gewijzigd en waarvan de originele verpakking in perfecte staat verkeert (essentieel voor het verwerken van een retourzending).
 • Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.
 • Stuur jouw aankoop niet terug naar de fabrikant. Mail klantenservice@deezlifestyle.com mochten jullie vragen hebben hierover.

Kosten voor retourneren

Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. 

Let op: retourneren voor grote meubels en grote items, gaat anders dan voor kleine items.

Als je een artikel moet retourneren omdat het defect is of omdat wij iets verkeerd hebben gedaan, brengen we geen kosten in rekening voor het retourneren en ophalen. Maar als je een artikel retourneert omdat je van gedachten bent veranderd, brengen we de onderstaande kosten in rekening. 

 • Er wordt €50 ingehouden bij de terugbetaling voor het retourneren van grote meubels en grote items, zo kunnen wij de beste prijzen blijven hanteren op onze webshop.

Als je de hele bestelling retourneert, krijg je een volledige terugbetaling, inclusief verzendkosten en exclusief de retourkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, betalen wij de kosten van die artikelen en de verzendkosten terug, exclusief de retourkosten.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer aanpassen. Je kunt ons altijd mailen met het verzoek om jouw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij de postdienst. Je kunt altijd een email sturen naar info@deezlifestyle.com. Vermeld hierbij jouw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ben je niet tevreden? Dat vinden wij erg jammer om te horen. Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op en we laten weten hoe je deze kan retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Zodra het bij ons terugkomt, zullen we je terugbetaling regelen (minus de eventuele retour- of ophaalkosten).

Wat als ik een beschadigd of verkeerd item ontvang?

Het is belangrijk dat je de bestelling bij bezorging controleert, om te kijken of het in goede staat is bezorgd. Wanneer het pakket beschadigd is bij ontvangst, wordt het aanbevolen om direct een aantekening te maken op de aflever bon van de koerier indien dit van toepassing is. Ben je niet tevreden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen info@deezlifestyle.com

Ons team controleert je meubels vóór verzending om er zeker van te zijn dat ze aan de beste eisen voldoen voordat we ze opsturen. Het kan voorkomen dat we iets missen of je een verkeerd item hebben gestuurd, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Graag een aantal foto’s erbij sturen van de schade of andere problemen. Ons team beoordeelt je klacht en laat je weten hoe je een item kunt retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Je krijgt dan een volledige terugbetaling, we regelen een reparatie of we bestellen een nieuw item voor je. 
Om het te kunnen ophalen, moet het product wel gedemonteerd en opnieuw verpakt zijn in originele staat.

Niet-retourneerbare artikelen:

 • Cadeaubonnen
 • Sale artikelen
 • Omruilingen

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald!

Product ruilen? (indien van toepassing)

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@deezlifestyle.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop is gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een tegoed ter waarde van jouw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon.

Als het item bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeau-gever de bestelling naar zichzelf had laten verzenden om het later aan je te geven, dan sturen we een terugbetaling naar de cadeau-gever en hij zal je retourzending te weten komen.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

 • Zodra jouw retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we jou een e-mail om u te laten weten dat we de geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen jou ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. 
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Als je bent goedgekeurd, wordt jouw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op jou creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

 • Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
 • Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat jou terugbetaling officieel wordt overgemaakt.
 • Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
 • Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice@deezlifestyle.com

Verzending

Om jouw product te retourneren, dien je van te voren een mail te sturen naar klantenservice@deezlifestyle.com. Afhankelijk van waar je woont, kan de verzendtijd variëren.

Als je een artikel van meer dan €75 verzendt, wordt er aangeraden om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we jouw geretourneerde artikel zullen ontvangen.